Azonosító: 06886

Bosch akkukészlet gyorstöltővel 2 x GBA 10,8 V 2,0 Ah O-B (1600A002X1)

42.545 Ft
425
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
425
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch akkukészlet gyorstöltővel 2 x GBA 10,8 V 2,0 Ah O-B olyan barkácsolók, felhasználók részére előnyös akik akkumulátoros gépeket használnak. A Bosch flexibilis Power System-nek köszönhetően, az összes azonos V-osztályba tartozó géphez megfelelő az akku.
A Bosch akkukészlet akkumulátorai az alacsony súly miatt még kényelmesebbé teszik a munkavégzést. A gyorstöltőnek köszönhetően a 10.8 V-os, 2 Ah-ás Litium-ionos lemerült akkumulátorok mindössze 45 perc alatt újra felhasználhatóvá válnak. A masszív kivitel garantálja, hogy a három méter magasból betonra eső akku tovább üzemeltethető.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Akkufeszültség: 10,8 V
  • Akkukapacitás: 2 Ah
  • Súly (kg.): 0.75
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma:

Jótállási feltételek: Az Ön által vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:
12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú

24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz