2x SuperShop pont
 

Azonosító: 06787

Fiskars Little My gyermekolló, balkezes (999351)

4.190 Ft
3.142 Ft
Megtakarítás: 1.048 Ft
db

A Moomin termékcsaládba tartozó Fiskars Little My olló balkezes gyermekeknek lett tervezve. A penge hossza 130 mm, aminek a hegye lekerekített, ez által biztonságosan dolgozhat az ollóval Ön gyermeke is. Az ergonomikus nyélkialakítása biztosítja a megfelelően nagy nyomófelületet az ujjak számára, ezért a kifejtett erő egyenletesen oszlik el.
Így az Ön gyermeke hosszabb időn keresztül is kényelmesen használhatja az ollót a keze fáradása nélkül. 
Több szöveg

Műszaki adatok

  • Penge anyaga: Rozsdamentes acél
  • Nyél anyaga: Műanyag
  • Penge keménység: HRC57
  • Súly (kg.): 0.24

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Balkezes
  • Termékcsalád: Moomin
  • Szín: Zöld

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz