Azonosító: 06689

Gorenje beépíthető üvegkerámia főzőlap ECS693USC

76.000 Ft
760
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A 3 + 1 év akció 2016. október 1-jétől 2016. december 31-ig tart. A Jótállási Nyilatkozat 3 plusz 1 évre (csak a 2016. október 1. és 2016. december 31. közötti időszakban vásárolt készülékekre) vonatkozik. A +1 év funkcionális garancia csak a vásárlást igazoló számla, eredeti (sárga-szürke) garanciajegy és a www.gorenje.hu/garanciaregisztracio weboldalon történő regisztráció együttes megléte esetén érvényesíthető! Regisztrációt 2017. január 31-ig áll módunkban elfogadni.

A ​Gorenje ECS693USC beépíthető üvegkerámia főzőlap U alakban csiszolt élekkel és Advanced designvonallal rendelkezik. Beépítéséhez szükséges paraméterek: 56 x 4,5 x 49 cm. Biztonsági zárral, túlforralás elleni védelemmel, illetve gyerekzárral felszerelt, mely megóvja gyermekeit, ha esetleg megpróbálják a készüléket működésbe hozni.
A főzőlap egyszerű, érintéses vezérlésű. Az időzítő funkció, a melegen tartás és a Stop&Go funkció, maradékhő kijelzés mind az Ön kényelmét szolgálja.

A Gorenje ECS693USC főzőlap 4 főzőzónával rendelkezik. 2 sima, egy PowerZóna és egy ovális zóna teszik különlegessé, mellyel sokkal gyorsabban el tudja készíteni az ebédet, vacsorát családja számára. Egyrészt a PoweZóna gyorsan biztosít magas hőfokot, továbbá több edény is kényelmesen elfér egymás mellett.
Az elegáns, fekete színe miatt, remekül mutathat a készülék az Ön konyhájában. Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 510 mm
 • Szélesség: 600 mm
 • Magasság: 47 mm

Műszaki adatok

 • Csatlakoztatási teljesítmény: 6900 W
 • Feszültség (V): 230 V
 • Bal első főzőzóna: átmérő 21 cm, 2,1/3 kW
 • Bal hátsó főzőzóna: Hi-light főzőfelület 14,5 cm, 1,2 kW
 • Jobb hátsó főzőzóna: Ø 26,5×17 cm, 2,4 kW
 • Jobb első főzőzóna: Hi-light főzőfelület 14,5 cm, 1,2 kW
 • Súly (kg.): 8.51

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Gyermekzár (nyomógombzár)

Tartozékok

Megjelenés

 • Előlap színe, anyaga: fekete

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést.A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken.A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között.Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz