3x SuperShop pont
 

Azonosító: 06683

Gorenje beépíthető üvegkerámia főzőlap EC610SC

46.490 Ft
1392
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1392
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A 3+2 év akció 2017. február 15-től 2017. május 31-ig tart. Az akció kizárólag a megadott időszakban vásárolt Mora és Gorenje márkajelzésű szabadonálló tűzhelyre és Gorenje márkajelzésű beépíthető sütőre, valamint beépíthető főzőlapra vonatkozik. A +2 év funkcionális garancia csak a vásárlást igazoló számla, eredeti (sárga- szürke) garanciajegy és a www.gorenje.hu/garanciaregisztracio weboldalon történő regisztráció együttes megléte esetén érvényesíthető. Regisztráció 2017. június 30-ig áll módunkban elfogadni. 

A ​Gorenje Beépíthető Üvegkerámia főzőlap EC610SC az Essential designvonallal készült. Elegáns, fekete színének köszönhetően mutatós darab lehet az Ön konyhájában. A csiszolt szélek csak tovább fokozzák ezt a hatást. A beépítési méretei 56 x 6,2 x 49 cm.

A főzőfelület manuális kezelőgombokkal működtethető, emellett gyerekzárral is felszerelt, ezáltal nem kell aggódnia, hogy gyermekei a készüléket működésbe hozzák. A Gorenje EC610SC maradékhő kijelzővel ellátott, mely jelzi a kerámia főzőlap hőmérsékletét és a maradékhő az ételek melegen tartására felhasználható.
Nagyon praktikus a főzőzóna kialakítása, a 4 HighLight-os főzőfelülettel, mivel több, különböző méretű edény is kényelmesen elfér egymás mellett, ez megkönnyíti az ételkészítést az Ön számára. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 510 mm
 • Szélesség: 595 mm
 • Magasság: 92 mm

Műszaki adatok

 • Csatlakoztatási teljesítmény: 6200 W
 • Feszültség (V): 230 V
 • Bal első főzőzóna: Hi-light főzőfelület 21 cm, 2,1 kW
 • Bal hátsó főzőzóna: Hi-light főzőfelület 14,5 cm, 1,2 kW
 • Jobb hátsó főzőzóna: Hi-light főzőfelület 18 cm, 1,7 kW
 • Jobb első főzőzóna: Hi-light főzőfelület 14,5 cm, 1,2 kW
 • Súly (kg.): 7.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Gyermekzár (nyomógombzár)

Tartozékok

Megjelenés

 • Előlap színe, anyaga: fekete

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz