Azonosító: 06530

Extol ágvágó olló rávágó, 700 mm (8873310)

4.320 Ft
db

Az Premium Extol ágvágó olló hossza 700 mm, erősített alumínium nyéllel. Az ergonomikus, csúszásgátlós markolata biztosítja a kényelmes és folyamatos munkavégzést. A 75 mm hosszú fejrész segítségével maximum 45 mm vastag ágakat tudunk elvágni. A vágópenge típusa rávágó, tapadásmentes teflon bevonattal. Ez a pengetípus kíméletesebb vágási módot eredményez. 
Az Extol ágvágó olló kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos kétkezes munkavégzést.
Az Extol ágvágó olló könnyen, egyszerűen kezelhető, alkalmas több éves vastagabb ágak egy mozdulattal történő levágására is. Ajánlott a rendszeres metszési feladatok elvégzésére a kertgondozási és gyümölcstermesztési munkálatok során. 

Több szöveg

Méretek

  • Munkahossz: 75 mm
  • Hosszúság: 700 mm
  • Szélesség: 290 mm
  • Magasság: 30 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, alumínium, műanyag
  • Súly (kg.): 1.18

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz