Azonosító: 06453

Extol autóakku töltő, mikroprocesszoros (8897300)

13.360 Ft
133
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
133
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az intelligens, mikroprocesszoros Extol Premium autóakku töltő kiválóan használható 12 V-os vagy 6 V-os WET (folyékony savas), GEL (zselés), VRLA, AGM (zárt savas) és kalcium elektródos ólomakkumulátorok töltésére, 1,2 – 80 Ah névleges kapacitástartományban. 

A beépített mikroprocesszorral vezérelt nagyfrekvenciás töltés, 9 szakaszon keresztül biztosítja az akkumulátorok, a névleges kapacitás 100 %-ig terjedő feltöltését. 
Az akkumulátortöltő lehetővé teszi a részben szulfátosodott akku automatikus (vagy választható) regenerálását, töltését. 
Automatikus fenntartó üzemmódban csak annyi energiát kap az akkumulátor, amennyit elveszít, ezért lehetőség van arra, hogy az akku akár néhány hónapon át a töltőre csatlakoztatva maradhat, így teljesen feltöltött állapotban tarthatja azt. 
Alacsony hőmérsékleten is tölt, <+5°C. Az akkutöltő beépített szikrázás, rövidzárlat és pólus felcserélés elleni védelemmel ellátott. 

Az Extol Premium autóakku töltő tartozéka a 3 fajta csatlakozókábel: csipeszes kapcsokkal, dugós a szivargyújtóhoz és fix kábelszemes.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Névleges kapacitás: 1,2 – 80 Ah
  • Védelem: IP 44
  • Tulajdonságok: DC 12V/6V 4 A
  • Súly (kg.): 0.68

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartozékok

  • Tartozékok: Csatlakozókábelek: - csipeszes kapcsokkal - szivargyújtóhoz – dugó - fix kábelszemekkel

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz