Azonosító: 06447

Extol kacorkés (8855110)

1.990 Ft
19
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
19
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az összecsukható Extol Premium kacorkés pengéje rozsdamentes acélból, a nyele fából készült. Hossza 175 mm, összecsukva 100 mm.

A kacorkés, egy enyhén ívelt összecsukható, többfunkciós bicska, mely sok kisebb munkában jelent kiváló segítséget a kertészkedőknek. Elsősorban a gyümölcsösökben lehet hasznos, pl.: sérült részek megtisztítása, kisebb ágak eltávolítása, rügy feletti bemetszés. Ezenkívül a zöldségesekben is jól alkalmazható. Az éles, kicsit kampós hegyű penge pont arra jó, hogy egy apró vágással eltávolíthatóak legyenek a különböző zöldségfélék a tőről anélkül, hogy véletlenül megsérüljenek a környező levelek vagy a szár.

A praktikus Extol kacorkés az apró, precíz vágások, metszések elengedhetetlen kelléke. Így is ismerheti: szemzőkés, oltókés  

Több szöveg

Méretek

  • Szerszám méret: 175 mm
  • Hosszúság: 175 mm
  • Szélesség: 20 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: rozsdamentes acél, fa
  • Súly (kg.): 0.09

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz