2x SuperShop pont
 

Azonosító: 06423

Extol légkulcs Twin Hammer 7500 (8865013)

43.470 Ft
868
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
868
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Extol Premium Twin Hammer légkulcs 7500
Az Extol kifogástalan minőségű légkulcsának köszönhetően a csavarokat könnyedén és gyorsan tudja ki- és becsavarni. Az 1/2"-os légkulcs nyomatékszabályozóval és irányváltóval egyaránt rendelkezik. Nagyon sokoldalú, felhasználható a karosszéria-műhelyektől az autószervizekig. A légkulcs speciális Twin Hammer (ikerkalapácsos) ütőszerkezettel működik.
A Twin Hammer technika nagyobb nyomatékot és kisebb vibrációt eredményez. A légkulcs átlagos levegőfogyasztása 113 l/perc, maximális levegőfogyasztás 460 l/perc, maximális nyomás 6,2 bar, forgatónyomaték 1300 Nm. Tömlőcsatlakozója 1/4". 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Csatlakozó mérete: 1/4"
  • Nyomás: 6,2 bar
  • Súly (kg.): 2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz