Azonosító: 06059

Dremel részletmegmunkáló markolat tartozék (577) (26150577JA)

3.630 Ft
db

​Dremel részletmegmunkáló markolat tartozék.
A Dremel részletmegmunkáló markolat tartozékának segítségével még jobban irányítható lesz szerszáma barkács, hobby és kézműves alkalmazások végzése során. A hozzá tartozó sablonnal és gravírozószárral, azonnal el kezdhet dolgozni a részletmegmunkáló markolattal és a többfunkciós szerszámgéppel.
A csomag tartalma: részletmegmunkáló markolat tartozék, betű- és számsablon, 107-es gravírozószár, 481 befogóhüvely (2,4 mm).

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.066

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz