Azonosító: 06049

Dremel marógéphez másoló asztal (2615023132)

12.990 Ft
129
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
129
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel marógéphez másoló asztal.
A Dremel másolóasztal a szerszámgépét asztali géppé alakítja át, így lesz véghezvihető a pontos hornyolás, élezés és csiszolás. Műanyag gombjai az egyszerű szerszámcserét és mélységállítást segítik elő. A sima munkafelület a munkadarab egyszerű csúsztatását idézi elő az asztalon.
A másolóasztal kivágáshoz, hornyoláshoz, csiszoláshoz és élek gyalulásához egyaránt alkalmas. 3-utas beállítható vezetőléc a pontos eredmény érdekében. A munkaasztal mérete 203 x 152 mm. Állítható, átlátszó marófejvédő segíti a biztonságos munkavégzést.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.85

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz