Azonosító: 05986

DREMEL® 4000 multifunkciós szerszám (4000-1/45) (F0134000JC)

35.690 Ft
356
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
356
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel 4000 multifunkciós szerszám.
Az erős és precíz Dremel 4000 multifunkcionális szerszám mindenkor maximális teljesítményt nyújt. Az elektronikus visszacsatolásnak köszönhetően a szerszám a nehezebb munkákhoz is mindig maximális erőt biztosít. A puha markolattal és a precíz sebességbeállítással minden helyzetben kiválóan kezelhető. A multifunkciós szerszám névleges terhelhetősége 175 W.
Az új EZ Twist kupak révén többé nincs szüksége szerszámra a tokmány meglazításához vagy megszorításához – a csavaró mechanizmus be van építve a szerszám kupakjába. A tokmánykizárási funkció megakadályozza a szerszám kimenő tengelyének véletlen blokkolását. Ez a szerszám a legigényesebb iparosok számára is ideális.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 220 mm

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 5.000 - 35.000 ford/perc
 • Rezgésszám: 2,6 - 11,4 m/s²
 • Súly (kg.): 0.66
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​45 minőségi Dremel tartozék (az EZ SpeedClic kezdőkészlettel együtt)
  Kiváló minőségű flexibilis szár
  Használati útmutató
  Tároló táska

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz