Azonosító: 05985

DREMEL® DSM20 kompakt fűrész (DSM20-3/4) (F013SM20JC)

41.940 Ft
419
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
419
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dremel DSM20 kompakt fűrész.
A Dremel DSM20 kiváló választás a barkácsolók számára, hiszen tudástára óriási, így megannyi barkácsolási, vágási feladathoz fel lehet használni. A fűrész munkavégzés közben kitűnő rálátást biztosít a munkadarabra, mindemellett erőteljes motorja és kifogástalan minőségű csiszolókorongja révén végezhető vele merülővágás és felsőmarás is, 20 mm-es anyagvastagságig. Néveleges terhelhetősége 710 W.
A csiszolókorongok sérülésmentesen és tökéletesen dolgoznak, sőt a por elszívására kialakított csatolónyílás segítségével még pontosabb és tisztább munkát lehetünk képesek végezni. A kompakt fűrészt használhatja fémen. fán, műanyagon, kerámián és padlólapokon is. A fűrész tartozékai csak növelik a praktikumát. A szélvezető használatával könnyedén vághat a széllel párhuzamosan, míg a 2x4-es vágási vonalvezető segítségével könnyen és pontosan vághat 2x4-es faanyagokat. Dremel DSM20 - a legjobb megoldás a vágáshoz.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 330 mm

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 17.000 ford/perc
 • Feszültség és frekvencia: 220 - 240 V
 • Rezgésszám: 3,3 m/s²
 • Súly (kg.): 1.7
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​1x DSM500 többfunkciós karbid vágókorong
  3x DSM510 fém és műanyag vágókorong
  Porszívó-csatlakozó szerelvény
  Egyenes vonalú vezető
  2x4 vágási vonalvezető
  Masszív és tágas tárolódoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz