Azonosító: 05985

DREMEL® DSM20 kompakt fűrész (DSM20-3/4) (F013SM20JC)

41.940 Ft
419
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
419
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.04.26. 0:00 – 2018.05.01. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

Dremel DSM20 kompakt fűrész.
A Dremel DSM20 kiváló választás a barkácsolók számára, hiszen tudástára óriási, így megannyi barkácsolási, vágási feladathoz fel lehet használni. A fűrész munkavégzés közben kitűnő rálátást biztosít a munkadarabra, mindemellett erőteljes motorja és kifogástalan minőségű csiszolókorongja révén végezhető vele merülővágás és felsőmarás is, 20 mm-es anyagvastagságig. Néveleges terhelhetősége 710 W.
A csiszolókorongok sérülésmentesen és tökéletesen dolgoznak, sőt a por elszívására kialakított csatolónyílás segítségével még pontosabb és tisztább munkát lehetünk képesek végezni. A kompakt fűrészt használhatja fémen. fán, műanyagon, kerámián és padlólapokon is. A fűrész tartozékai csak növelik a praktikumát. A szélvezető használatával könnyedén vághat a széllel párhuzamosan, míg a 2x4-es vágási vonalvezető segítségével könnyen és pontosan vághat 2x4-es faanyagokat. Dremel DSM20 - a legjobb megoldás a vágáshoz.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 330 mm

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 17.000 ford/perc
 • Feszültség és frekvencia: 220 - 240 V
 • Rezgésszám: 3,3 m/s²
 • Súly (kg.): 1.7
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​1x DSM500 többfunkciós karbid vágókorong
  3x DSM510 fém és műanyag vágókorong
  Porszívó-csatlakozó szerelvény
  Egyenes vonalú vezető
  2x4 vágási vonalvezető
  Masszív és tágas tárolódoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz