Azonosító: 05975

Dremel 3000 multifunkciós szerszám, 25 tartozékkal (F0133000JF)

22.990 Ft
229
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Dremel 3000 multifunkciós szerszám.
Dremel egyik legjobb multifunkcionális szerszáma nagy praktikummal bír, hiszen névleges terhelhetősége 130 Wminősége kifogástalan és számos barkácsolási munkában segítségére lehet sokoldalúsága miatt.

A készlet a Dremel 3000 sorozatú multifunkciós szerszámon kívül tartalmaz 25 kifogástalan minőségű tartozékot, mindezt egy praktikus, tágas és masszív táskában.

Ez a kivitel egy alapszintű készlet, amely egy kiválasztott tartozék készletet biztosít a Dremel 3000-es sorozatú szerszámgéphez.

Dremel 3000 multifunkciós szerszám fordulatszáma változtatható, feszültsége 230 V. Rendelkezik gyors tartozékcserélő rendszerrel is, melynek neve EZ-Twist.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 190 mm

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 10.000 - 33.000 ford/perc
 • Feszültség és frekvencia: 230 V
 • Rezgésszám: 2,4 - 5,4 m/s²
 • Súly (kg.): 0.55
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​Dremel 3000
  25 kiváló minőségű tartozék (többek között EZ SpeedClic tartozékok)
  Kiváló minőségű flexibilis szár
  Használati útmutató
  Tágas és masszív tárolódoboz

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz