Azonosító: 05969

Dremel 200 multifunkciós szerszám (F0130200JC)

15.440 Ft
12.352 Ft
Megtakarítás: 3.088 Ft
246
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
246
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dremel 200 multifunkciós szerszám.
A Dremel multifunkciós szerszámával számos házi barkácsolási munkát elvégezhet, hiszen a szerszám kifogástalan minőségű, biztonsága magas, kezelhetősége pedig egyszerű.

A 200-as típust minden kezdő és középhaladó barkácsoló számára bátran ajánljuk és azoknak is, akik most ismerkednek a Dremel termékeivel. A szerszám könnyen és kényelmesen használható, valamint megbízható Dremel minőséget és megbízhatóságot kínál, mindezt elérhető, alacsony áron.

A multifunkciós szerszám minden tartozékával és szerelvénnyel kompatibilis, azonnal megkezdheti a barkácsolást a mellékelt fémvágó, csiszoló és köszörülő tartozékokkal. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 185 mm

Műszaki adatok

  • Üresjárati fordulatszám: 15.000 - 35.000 ford/perc
  • Feszültség és frekvencia: 230 V
  • Rezgésszám: 3,8 - 5,1 m/s²
  • Súly (kg.): 0.55
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: ​5 kiváló minőségű Dremel tartozék
    Használati útmutató

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz