Azonosító: 05962

Dremel 3000 Hobby multifunkciós szerszám (F0133000JJ)

21.390 Ft
213
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
213
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel 3000 multifunkcionális szerszám.
A 3000-es modell a Dremel a legnépszerűbb vezetékes multifunkcionális szerszáma. Tökéletes választás nagyobb energiát hosszabb ideig igénylő munkákhoz. Teljes tartományban szabályozható sebességével megfelel a hobbi alkalmazások részére, az ergonomikus kivitelnek köszönhetően pedig tökéletesen illeszkedik a kézhez.
A díszítő feladatokhoz, mint kerámiák gravírozása, ékszerkészítés, bútordíszítés, valamint a famunkákhoz használja a Dremel multifunkciós szerszámtartozékokat. Az ezzel a sokoldalú multifunkciós szerszámmal elvégezhető feladatok száma valóban korlátlan. Rendelkezik gyors tartozékcserélő rendszerrel is, melynek neve EZ-Twist.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 190 mm

Műszaki adatok

 • Üresjárati fordulatszám: 10.000 33.000 ford/perc
 • Feszültség és frekvencia: 230 V
 • Rezgés szám: 2,4 - 5,4 m/s²
 • Súly (kg.): 0.55
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​Részletmegmunkáló markolat tartozék (577)
  25 kiváló minőségű Dremel tartozék
  Használati útmutató
  Tároló táska

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz