Azonosító: 05960

Dremel 7700 Hobby multifunkciós szerszám (F0137700JF)

19.890 Ft
198
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
198
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel 7700 multifunkcionális szerszám.
A Dremel kifogástalan minőségű multifunkcionális szerszáma számos barkácsolási feladatnál segítséget tud Önnek nyújtani. A vezeték nélküli, kétsebességű Dremel 7.2 V NiCad a kezdő barkácsolók számára a legideálisabb választás, de természetesen a haladóknak is meleg szívvel ajánljuk.
A készülék nagyon egyszerűen kezelhető, szinte bármely barkácsolási hobbihoz használható, például fa vagy üveg gravírozása, albumkészítés, tökfaragás és kártyakészítés. Számos tartozéka óriási praktikumot kölcsönöz a multifunkciós szerszámnak.
Fedezze fel a vezeték nélküli 7700 számos lehetséges alkalmazását, a házban vagy azon kívül!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 175 mm

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség: 7,2 V
 • Üresjárati fordulatszám: 10.000 - 20.000 ford/perc
 • Akkukapacitás: 0,7 Ah
 • Rezgés szám: 2,4 - 4,4 m/s²
 • Súly (kg.): 0.8
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​15 kiváló minőségű Dremel gravírozó- és fúrótartozék
  Töltő
  Kreatív gravírozó sablonok
  Használati útmutató
  Tároló táska

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz