Azonosító: 05929

Gorenje MK100S-L41 balos minikonyha

132.990 Ft
1329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1329
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Gorenje MK100S-R41 balos minikonyha.
Gorenje balos minikonyhája kiváló minőségével és óriási praktikumával hívja fel magára a figyelmet. A minikonyha két vasmagos főzőzónával rendelkezik. Hátsó főzőzónája 180 milliméteres, 2 kW-os, gyors elektromos, míg első főzőzónája 145 milliméteres, 1,5 kW-os, gyors elektromos főzőzóna. Mosogatótálcája rozsdamentes acélból készült. Tárolórekesze többfunkciós. Fagyasztórekeszének kapacitása kiemelkedő a minikonyhák közt, 17 literes.
minikonyha hihetetlenül praktikus és biztos lehet benne, hogy a Gorenjétől megszokott minőség éveken át élvezheti majd magas strapabírósága miatt.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 600 mm
  • Szélesség: 1000 mm
  • Magasság: 875 mm

Műszaki adatok

  • Szín: Fehér
  • Súly (kg.): 57

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz