Azonosító: 05895

Gorenje CW20CCL lábas kerámia bevonatos, fedő nélkül

5.590 Ft
db

A ​​Gorenje CW20CCL fedél nélküli lábas a Ceramic Lady termékcsalád tagja.
A speciálisan kialakított alapzattal az ételek gyorsabban készülnek el így idő- és energiamegtakarítás érhető el. Az edény belső felülete tapadásmentes kerámiabevonat, a külső rész préselt lemezből készült. Az ergonomikus fogantyúk biztosítják a stabil, kényelmes fogást.
A lábas egyszerűen és könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható. Indukciós főzőlapon is használható. A lábasban a sütéshez kevés olaj hozzáadása elegendő. Ez az préselt lemez edény hosszú éveken át fogja Önt szolgálni.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Főzőedény típus: Különálló
  • Elemek száma: 1
  • Platnis főzőlapon használható
  • Gáz főzőlapon használható
  • Üvegkerámia főzőlapon használható
  • Indukciós főzőlapon használható
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Anyaga: Préselt lemez

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz