Azonosító: 05841

FÉG EGV 101.2RI villanybojler 100 L

39.990 Ft
399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

FÉG EGV 101.2 RI villanybojler 100 literes külső szabályzós, elektromos vízmelegítő, amely kiválóan biztosítja a melegvíz ellátást 4-5 fő felhasználó számára. 

A víztartály korrózióálló zománccal bevont acélból készült. A termál poliuretán szigetelés teszi lehetővé a villanybojler gazdaságos és energiatakarékos használatát. A zománcozott tartály korrózió védelmét „katódos védelem” biztosítja. 
villanybojler külső hőmérséklet-szabályzással 35 - 85 °C közötti víz hőmérsékletet képes előállítani. A víz felmelegedését jelzőlámpa mutatja. 
villanybojler fűtési teljesítménye 2000 W. Kizárólag földelt rendszerre csatlakoztatható. A mindössze 950 mm magas készülék a falra felszerelve működtethető. 

Több szöveg

Méretek

 • Átmérő: 475 mm
 • Magasság: 950 mm

Műszaki adatok

 • Űrtartalom: 100 L
 • Elektromos
 • Fűtési teljesítmény: 2000 W
 • Zárt vízellátórendszer csatlakozás
 • Rozsdásodás elleni védelem: Mg anód és zománc
 • Hőszigetelés: Kemény poliuretán hab
 • Max. kimeneti hőmérséklet: 85 °C
 • Súly (kg.): 35

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás

FÉG

FÉG - a 120 éves gyártói tapasztalat – A magyar kazánmanufaktúra.  
A Fegyver és Gépgyár Részvénytársaságot 1891. február 24-én alapították Budapesten. Az azóta eltelt több mint 100 év alatt a gyár elnevezésének három kezdőbetűje – FÉG – fogalommá vált Magyarországon. A FÉG múltjában számos jelentős ipartörténeti mozzanat található. A vállalat története mindazon folyamatok és események lenyomata, amelyek meghatározói voltak a történelmi Magyarország ipari fejlődésének. Elsősorban a fegyelmezett, minőségi gyártás, a hosszú élettartam, valamint a megbízhatóság fémjelzi a FÉG termékeket
A vállalat 2008-ban a jogelőd megvásárlásával újraindította a hazai gázkészülékgyártást. Mára a VARA-FÉG Kft. az átfolyós rendszerű vízmelegítők és fűtőkészülékek (pl.: gázkonvektorok) tekintetében az ország legjelentősebb gyártója. Az országban jelenleg is működő több százezer FÉG-készülék bizonyítja e termékek tartósságát, megbízhatóságát és versenyképességét. Makón a nagymúltú FÉG technológiai bázisán és telephelyén, az évek során felhalmozódott gyártási, értékesítési és szervizhálózati tapasztalatok átvételével állítja elő a közkedvelt gázüzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítőket és falikazánokat. Nyugat-európai gyártmány és technológiai licencek alapján az elmúlt években több mint egy millió vízmelegítő és fűtőkészülék készült. A FÉG-típusú gázkészülékek és modulkazánok ma már nemcsak hazánkban, hanem számos közép- és kelet európai országban is értékesítésre kerülnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz