Az olasz konyha mindig is egyszerűségéről volt ismert, nincs ez másképp a desszertek esetében sem. Néhány hozzávaló, és máris nekiláthatunk egy-egy ínycsiklandó torta, puding vagy sütemény elkészítésének. Bár ezek a finomságok önmagukban is nagyon csábítóak, egy kis csokoládé vagy kakaó hozzáadásával a siker biztosan nem marad el. A receptek között az olasz cukrászat remekei mellett - mint a szicíliai cannoli vagy a piemonti puding - megtalálhatjuk a világ leghíresebb csokoládés desszertjeit - többek között a brownie-t és a Sacher-tortát is. Legyen akár főszereplő a trüffelben, vagy öntet a körtén, a csokoládé csábításának lehetetlen ellenállni!
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...