Azonosító: 05606

Bosch vésőkalapács GSH 388 SDSmax-szal (0611388008)

133.270 Ft
1332
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1332
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GSH 388 vésőkalapács erőteljes motorjának köszönhetően és a 7,1 joule ütéserőnek köszönhetően nagy lemunkálási teljesítménnyel rendelkezik. A vésőkalapács  súlya csekély. Használat közben és üresjáratban kis rezgés mellett lehet vele dolgozni. A kényelmes munkavégzéshez hozzájárul az alacsony szorítónyomás, a szerviz-jelző. Az SDS-max szerszámbefogása optimális erőátvitelt biztosít a készüléknek és beépített porvédelme hosszú élettartamot biztosít. A Vario-Lock funkciónak köszönhetően a könnyű kezelhetőséget 12 szögbeállítási fokozat biztosítja. Ideálisan használható jobb- és balkezesek számára is. A Bosch GSH 388 vésőkalapács egy praktikus kialakítású szerszámkofferben tárolható.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 435 mm
 • Magasság: 232 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1050 W
 • Üresjárati fordulatszám: 2.800 1/perc
 • Egy ütés energiája: 7.1 J
 • Súly (kg.): 4.9
 • Gép súlya (kg.): 4.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • SDS Mikroszűrő-rendszer

Tartalma

 • Csomag tartalma: ​Hegyesvéső
  Kiegészítő fogantyú
  Szerszámtáska (495 x 370 x 140 mm)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz