Azonosító: 05572

Panka kisüsti pálinkafőző 80 L-es kétlépcsős, keverővel (12282K)

359.900 Ft
3599
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3599
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.04.26. 0:00 – 2018.05.01. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Panka hagyományos, kétlépcsős, keverős, kisüsti pálinkafőző készülék 80 literes. A vörösréz üst és hűtőrendszer 1-1,6 mm falvastagságú. A réz mint katalizátor, biztosítja az aromaanyagok elpárolgását, és megköti az egyes káros összetevőket, így tisztítja is a párlatot. A  pálinkafőző gömb alakú kupolájában a páratér jelentősebb méretű, nagyobb felületen képes hűlni, ezért a tisztító hatás még erősebb. Különböző aromaképző folyamatok jönnek létre és ez teszi lehetővé a pálinka kellemes, gyümölcsös ízvilágának kialakulását. A  pálinkafőző a szigorú élelmiszeripari előírásoknak megfelelve, ipari ezüst összeszerelési technológiával készült. A tűzihorganyzott (tehát a legkorszerűbb korrózióvédelemmel ellátott), színterezett üstház és hűtőtartály hőálló festéssel kezelt. A pálinkafőző bolygóműves keverővel felszerelt. Az egyszerűbb és kényelmesebb kiürítést a billentőkaros, dönthető üstház biztosítja. A pálinkafőző készülékre jellemző az egyszerű kezelhetőség és a biztonságos üzemeltethetőség.  
A Panka kétlépcsős, szimpla falú, hagyományos kisüsti pálinkafőző kiválóan alkalmas az otthoni használatra is.

Felhívjuk figyelmét, hogy a magánfőzőnek a párlat előállításához használt desztillálóberendezés beszerzését a helyileg illetékes önkormányzathoz be kell jelenteni!

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Vörösréz
  • Falvastagság: 1-1,6 mm
  • Űrtartalom (liter): 80
  • Szimplafalú
  • Kétlépcsős
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz