Azonosító: 05569

Panka kisüsti pálinkafőző 60 L-es kétlépcsős (12281)

234.900 Ft
2349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Panka hagyományos, kétlépcsős, kisüsti pálinkafőző készülék 60 literes. A vörösréz üst és hűtőrendszer 1-1,6 mm falvastagságú. A réz mint katalizátor, biztosítja az aromaanyagok elpárolgását, és megköti az egyes káros összetevőket, így tisztítja is a párlatot. A  pálinkafőző gömb alakú kupolájában a páratér jelentősebb méretű, nagyobb felületen képes hűlni, ezért a tisztító hatás még erősebb. Különböző aromaképző folyamatok jönnek létre és ez teszi lehetővé a pálinka kellemes, gyümölcsös ízvilágának kialakulását. A készülék a szigorú élelmiszeripari előírásoknak megfelelve, ipari ezüst összeszerelési technológiával készült. A tűzihorganyzott (tehát a legkorszerűbb korrózióvédelemmel ellátott), színterezett üstház és hűtőtartály hőálló festéssel kezelt.Az egyszerűbb és kényelmesebb kiürítést a billentőkaros, dönthető üstház biztosítja. A pálinkafőző készülékre jellemző az egyszerű kezelhetőség és a biztonságos üzemeltethetőség.  
A Panka kétlépcsős, szimpla falú, hagyományos kisüsti pálinkafőző kiválóan alkalmas az otthoni használatra is. A pálinkafőzőhöz külön rendelhető tartozék a leégésgátló harang.

Felhívjuk figyelmét, hogy a magánfőzőnek a párlat előállításához használt desztillálóberendezés beszerzését a helyileg illetékes önkormányzathoz be kell jelenteni!

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Vörösréz
  • Falvastagság: 1-1,6 mm
  • Űrtartalom (liter): 60
  • Szimplafalú
  • Kétlépcsős
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz