2x SuperShop pont
 

Azonosító: 05451

Muta lombseprő állítható, fémnyeles (13418)

2.110 Ft
1.899 Ft
Megtakarítás: 211 Ft
db

​Muta állítható lombseprű, fém nyéllel. A Muta innovatív lombseprűje könnyedén nélkülözhetetlen tartozéka lehet kertápoló készletének. Hihetetlen hosszával és kiváló minőségű fém fogainak hála, a munkavégzés könnyedebb lesz mint valaha.

A készüléken egyszerűen beállíthatjuk a kívánt fogak közti távolságot, így a legapróbb lombdarabokat is nehézség nélkül szedhetjük össze. A termék nyele komfortos, így teljességgel kézre áll bárki számára.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 1250 mm (összecsukott állapotban)
  • Szélesség: 650 mm (kinyitott állapotban, max.)

Műszaki adatok

  • Anyaga: Fém, műanyag
  • Súly (kg.): 0.98

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz