Azonosító: 05433

BOSCH PCL 20 keresztvonalas szintezőlézer + TP 320 teleszkópos statív (0603693001)

48.690 Ft
486
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
486
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PCL 20 keresztvonalas szintezőlézerrel gyors, pontos a munkavégzés kézi beállítás nélkül, automatikus önszintezéssel pár másodperc alatt. A TP 320 teleszkóprúd kompatibilis a szintezőlézerrel, menete 1/4", alumínium szerkezete különösen erős. Egyszerűen felállítható forgóreteszes teleszkóprésze segítségével. 10 és 320 cm között a kívánt magasságban egyszerűen pozicionálható. Keresztvonalak, vízszintes és függőleges egyedi vonal kibocsátása, vonal lejtéssel és 90 fokos szintbeállás funkcióval, egy padlópont átviteléhez a mennyezetre. A készülék világos lézerdiódákkal felszerelt, amelyek különösen jól látható lézervonalat eredményeznek, akár 10 méteres munkatartományban. A normál állványokhoz használható, beépített ¼"-os menettel. A Softgrip lágyfogantyú biztosítja a csúszásmentes, stabil fogást. Egyszerűen kezelhető, 4 db 1,5 V LR6 (AA) elemmel működik. Praktikus védőtáskában, fali tartóval szállítva. Nemcsak különböző munkahelyeken pl: építőiparban, hanem a barkácsolók, lakásfelújítók számára is nagyon jól használható termék.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 Nm
 • Energiaellátás: Elemes
 • Lézerosztály: 2
 • Mérési tartomány: 10 m
 • Mérési pontosság: ± 0,5 mm/m
 • Állványmenet: 1/4"
 • Tulajdonságok: Önszintezési idő        4 s
  Szintezési tartomány ± 4 °
 • Súly (kg.): 1.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz