Azonosító: 05360

PCE 4CastPC Meteorológiai megfigyelőállomás

150.690 Ft
1506
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1506
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A 4CastPC meteorológiai megfigyelőállomás mindenki számára hasznos eszköz, aki hobbiból, vagy szakmából kifolyólag több adatot igényel az időjárásról. A mért értékek számítógépre vihetők, majd a kiszállított szoftver segítségével feldolgozhatja és elemezheti őket. A készülék lehetővé teszi a szélirány, a szélsebesség, a hőmérséklet, a relatív páratartalom, és az esőmennyiség pontos meghatározását. Fogadja a regionális időjárási információkat, amelyet professzionális meteorológusok dolgoznak ki; az Ön régiójáról 4 napos (az aktuális nap, plusz a 3 következő) előrejelzést ad a DCF-/HBG-jelrendszeren keresztül. Továbbá, a lényeges időjárási tényezőket jelez ki a készülék szöveg formájában. Helyi szenzorok segítségével átfogó adatokat ábrázol a megfigyelőállomás közvetlenül az állomáshely időjárásáról. Tehát fontos híreket kapunk mind a régióbeli, mind a közvetlen helyi időjárásról. A kiszállított elemzőrendszer lehetővé teszi, hogy diagramok és grafikonok segítségével az időjárás alakulását egy hosszabb időszakban szemlélje, vagy összehasonlítsa.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Tulajdonságok: Technikai adatok

  Belső hőmérséklet -10 ... +60 °C
  Külső hőmérséklet -40 ... +80 °C
  Relatív nedvesség 0 ... 99 % r.F. 
  Légnyomás 500 ... 1100 hPa
  Tengerszint feletti magasság -200 ... +5000 m N.N.
  Relatív nedvesség 1 % r.F.
  Légnyomás 0,1 hPa
  Belső hőmérséklet ±1 °C
  Külső hőmérséklet ±1 °C
  Relatív nedvesség ±5 % r.F.
  Légnyomás ±5 hPa
  Jel átviteli frekvencia  434 MHz
  Adatfrissítési idő :  hőmérő 47 s, eső érzékelő 183 s, szél 33s
  Távolság: max. 100 m (külső hő mérő),
  Távolság: 30 m (szél-eső szenzor)
  Tápellátás Belső egység: 4 x 1,5 V AA vagy töltő
  Tápellátás külső egység: 2 x 1,5 V AA

 • Súly (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Tartalma

 • Csomag tartalma: Szállítási tartalom: Időjárásjelző, asztali tartó, külső hőmérséklet, nedvesség, eső szenzor, USB kábel, PC szoftver, használati útmutató

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz