Azonosító: 05308

Bosch AQT 35-12 magasnyomású mosó (06008A7100)

43.500 Ft
435
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
435
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch AQT 35-12 magasnyomású mosó. A nagynyomású mosó kiválóan alkalmas különféle kerti gépek, járművek mosására és teraszának tisztítására. Erős, 1500 wattos motorjának, 120 baros nyomásának és 3 az 1-ben fúvókáinak hála, a koszt és sarat pillanatok alatt eltünteti a kőpadlóról, vagy szívének kedves tárgyáról. Hatékonysága, gyorsasága és könnyű kezelhetősége által elfeledheti a fárasztó és hosszan tartó kétkezi mosást. A magasnyomású mosó SDS-rendszere a pillanatok alatti összeszerelést, automatikus leállítórendszere a biztonságot, lehajtható fogantyúi, beépített tartozéktartója és mosószer adagoló rendszere a praktikusságot segítik elő. 3 az 1-ben fúvókái innovatív kialakításúak, egyszerre tudnak erős vízsugarat, vízpárát és mosószert lövelni. Könnyedén hordozható, hiszen súlya csekély, mindössze 5,53 kilogramm. 
Így is ismerheti: gőzborotva, sterimó, sterimob, mobil sterilizáló

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 1500 W
 • Áramellátás: Hálózati
 • Rezgés kibocsátási érték: 7.0 m/s²
 • Max. nyomás: 120 bar
 • Maximális szállítási mennyiség: 350 l/h
 • Maximális befolyási hőmérséklet: 40 °C
 • Kábel hossz: 5 m
 • Tömlőhossz: 5 m (PVC)
 • Szívófejek: 3 az 1-ben fúvóka
 • Súly (kg.): 6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

 • Tartozékok: Bosch magasnyomású pisztoly Lándzsa Átlátszó vízszűrő (F 016 800 363) 3 az 1-ben fúvóka (F 016 800 352) 5 m magasnyomású tömlő 5 m hálózati csatlakozókábel

Jótállási feltételek: Az Ön által Vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz