Azonosító: 05306

Bosch ALS 25 lombszívó (06008A1000)

32.990 Ft
26.392 Ft
Megtakarítás: 6.598 Ft
526
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
526
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch ALS 25 lombszívó. A termék a Boschtól megszokott kifogástalan minőséggel és szakértelemmel készült. A lombszívó teljesítménye erőteljes és meggyőző, hiszen 2500 wattos motorteljesítménye és ventilátorának 800 m³/h-s kapacitása által csak egyetlen problémája lesz, mégpedig az, hogy túl gyorsan el fog fogyni a lomb. Gyűjtőzsákja 45 literes, ez a nagy űrtartalom biztosítja a folyamatos munkavégzést. Ventilátorsebessége állítható 300 km/h-ig, így nem kell többet aggódnia a nedves, odatapadt lomb miatt.  

Lombszívó képessége mellett lombfúvásra is alkalmas. A termék szecskázási funkcióval is ellátott, felaprítja a lombot a jobb komposztálás érdekében, 10:1 szecskázási arányban. Fogantyú és tépőzár segíti Önt a lomb ürítésében. A fáradságmentes lombszívást segíti elő a párnázott felső öv, így bármiféle derék- vagy hátfájdalom nélkül használható a termék.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2500 W
  • Áramellátás: Hálózati
  • Légsebesség: 300 km/h
  • Súly (kg.): 4.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

  • Tartozékok: Gyűjtőzsák 45 l Párnázott vállheveder

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz