Azonosító: 05262

Bosch AMW 10 motoregység (06008A3000)

33.990 Ft
27.192 Ft
Megtakarítás: 6.798 Ft
542
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
542
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch AMW 10 motoregység, multifunkciós gép. Az AMW 10 multifunkciós gép könnyedén kertje egyik leghasznosabb kelléke és az Ön kedvence lehet. Számos kiegészítő kapható hozzá amelyekkel lehetséges a fűkaszálás, a sövényvágás és az ágvágás is. Hajtóműve az 1000 Wattos motor, nagy ereje és megbízhatósága garancia a kiváló vágásteljesítményre. Kiegészítő fogantyúja 360 fokban elfogatható és többféle helyzetbe állítható. A különféle kiegészítői könnyedén cserélhetők, méghozzá szerszám nélkül. Állítható vállhevedere az Ön kényelmét szolgálja és biztosítja a optimális egyensúlyt. Formatervezése ergonomikus, egyszerűen kezelhető és hordható. Akasztója elősegíti a helytakarékos tárolást.

A Bosch AMW 10 motoregységhez kapható kiegészítők:


Figyelem! A csomag csak a Bosch AMW 10 motoregységet tartalmazza. A kiegészítők külön megvásárolhatók online szakáruházunkban.


Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 1000 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Áramellátás: Hálózati
  • Rezgés kibocsátási érték: 3.5 m/s²
  • Üresjárati fordulatszám: 11.400 ford./perc
  • Súly (kg.): 4.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

  • Tartozékok: Vállheveder

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz