3x SuperShop pont
 

Azonosító: 05261

Bosch fűkasza szerelvény AMW 10-hez (06008A3C00)

20.690 Ft
618
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
618
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch fűkasza szerelvény AMW 10- hez. A termék működtetéséhez szükséges a Bosch AMW 10 motoregység, melynek teljesítménye 1000 watt. A fűkasza vágószálai minden körülmények között megállják a helyüket, a legkeményebb igénybevételnél is. A szálátmérő 3,5 mm. A védberendezés a magas fokú biztonságra, a lekerekített nyél a kényelemre ügyel.

A Bosch fűkasza szerelvény az alábbi motoregységgel kompatibilis:

Figyelem! A Bosch fűkasza szerelvény AMW 10-hez egy tartozék. A csomag csak a szerelvényt tartalmazza, a hozzá tartozó motoregység külön megvásárolható.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 700 mm

Műszaki adatok

  • Vágási kör átmérő: 36 cm
  • Súly (kg.): 1.3

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz