Azonosító: 05215

Extol pisztoly szórófej műanyag, 9 sugárral, locsoláshoz (8876155)

1.390 Ft
db

Az Extol Premium pisztoly szórófej műanyag testtel és PVC markolattal készült. Az Extol Premiumtól megszokott kifogástalan minőséggel kialakított ergonomikus test és a különösen kényelmes markolat megkönnyíti a locsolást. A pisztoly szórófej kilenc fajta funkcióval rendelkezik, ezzel az összes szórófejtől elvárható igényt kielégít. A termék azonnal és könnyűszerrel felhelyezhető a locsolótömlőre a kuplung csatlakoztatója jóvoltából. Az ​Extol Premium pisztoly szórófejet ajánljuk a ház körül és kiskerttulajdonosoknak is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 230 mm
  • Szélesség: 65 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Műanyag
  • Súly (kg.): 0.195

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz