2x SuperShop pont
 

Azonosító: 05207

Extol locsoló csatlakozókészlet locsoláshoz, 1/2" tömlőhöz (8876191)

1.590 Ft
db

Az Extol Premium locsoló alapkészlet tartalmaz 1 darab szórófejet, két darab 1/2"-5/8", Ø 12 mm - 15 mm méretű gyorscsatlakozót és 1 darab 3/4"-1/2" kuplungcsatlakozót. A szórófej két funkciós, a fokozatok könnyedén állíthatóak rajta. A két gyorscsatlakozó és a kuplung csatlakozó a zavartalan és hatékony öntözés elősegítésében vállal szerepet. Mind a négy termék Extol Premium, így biztos lehet benne, hogy ezek a kiegészítők teljes mértékben kiszolgálják. A szettet ajánljuk a ház körül és kiskerttulajdonosoknak is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Műanyag
  • Súly (kg.): 0.125

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz