2x SuperShop pont
 

Azonosító: 05207

Extol locsoló csatlakozókészlet locsoláshoz, 1/2" tömlőhöz (8876191)

1.590 Ft
db

Az Extol Premium locsoló alapkészlet tartalmaz 1 darab szórófejet, két darab 1/2"-5/8", Ø 12 mm - 15 mm méretű gyorscsatlakozót és 1 darab 3/4"-1/2" kuplungcsatlakozót. A szórófej két funkciós, a fokozatok könnyedén állíthatóak rajta. A két gyorscsatlakozó és a kuplung csatlakozó a zavartalan és hatékony öntözés elősegítésében vállal szerepet. Mind a négy termék Extol Premium, így biztos lehet benne, hogy ezek a kiegészítők teljes mértékben kiszolgálják. A szettet ajánljuk a ház körül és kiskerttulajdonosoknak is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: Műanyag
  • Súly (kg.): 0.125

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz