Azonosító: 04461

Bonyhádi zománcozott tejkanna 2 l

3.040 Ft
db

Bonyhádi zománcozott tejeskanna űrtartalma 2 liter, átmérője 160 mm, magassága 160 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű, az edény külső részén pedig tehénke dekoráció található. A rápattintós fedő műanyagból készült. A széles, ergonomikus fanyél elősegíti a tejeskanna egyszerű és kényelmes szállíthatóságát. A Bonyhádi zománcozott edények a termékre vonatkozó, teljes körű információkat tartalmazó, zománcba beégetett fenékdekorációval ellátottak. A műszaki adatokat, használhatóságot jól felismerhető piktogramok jelölik. A Bonyhádi zománcos tejeskanna egyszerűen és könnyen tisztítható, mosható mosogatógépben is. Nemcsak tároló funkciót lát el, hanem kiválóan használható melegítésre villany, gáz, indukciós és üvegkerámia (halogén) főzőlapon, de akár hagyományos fatüzelésű tűzhelyen is a műanyag fedő nélkül. A széles körben ismert, kiváló színvonalú edények minden magyar konyhában megtalálhatók.
A Bonyhádi zománcozott tejeskanna 2 l-es terméket az EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Kft. gyártja a már több mint 100 éve jól bevált, megbízható, magyar minőségben.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Átmérő: 160 mm
  • Magasság: 160 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Zománcozott fém
  • Fedő anyaga: Műanyag
  • Fül, nyél anyaga: Fém, fa
  • Elemek száma: 2
  • Edény típusa: Tároló fedővel
  • Súly (kg.): 0.81

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

EMA-LION Bonyhádi Zománcáru

A vállalkozás 1909-ben Bonyhádon alakult. A legnagyobb magyar zománcáru gyártónak számító EMA-LION Kft. alapvetően, háztartási célú zománcozott főző, sütő és kisegítő egyéb termékeket készít, amelyekhez saját zománcreceptjeit használja. Az 1981-ben bejegyzett, EMA-LION védjeggyel ellátott termékeik, mint például a bonyhádi lábasokbonyhádi fazekakbonyhádi zománcozott edények garantáltan kiváló minőségűek. A már több, mint 100 éve jól bevált, megbízható edények minden magyar konyhában megtalálhatók. A széles termékkínálat biztosítja a jelenlegi és jövőbeli vásárlók elégedettségét.

A zománcozott edények minden igényt kielégítő, a termékre vonatkozó információkat tartalmazó, zománcba beégetett fenékdekorációval ellátottak.

Az EMA-LION Kft. legnépszerűbb bonyhádi lábasai, bonyhádi edényei, bonyhádi fazekai: Bonyhádi Alice zománcozott lábasok és fazekak; Bonyhádi hagyományos zománcozott lábasok és fazekak; Bonyhádi palacsintasütőkBonyhádi zsírosbödönök; Bonyhádi zománcozott tésztasütők; Bonyhádi zománcozott Nefelejcs lábasok és fazekak; Bonyhádi zománcozott tésztaszűrők; Bonyhádi zománcozott tepsik; Bonyhádi zománcozott merőkanalak; Bonyhádi zománcozott edények

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz