2x SuperShop pont
 

Azonosító: 04143

Campingaz Ethnic Minimaxi hűtőtáska 29 L

6.920 Ft
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
138
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Tűnjön ki a tömegből az Ethnic különböző méretű és formájú hűtőtáskáival!
Az Ethnic Minimaxi 29 literes nagyméretű, összecsukható hűtőtáska a Minimaxi termékcsalád egyik szemet gyönyörködtető új tagja. A hűtési hatása a hűtőboxokéval vetekszik. Széles, állítható vállpánttal, kézi fogópántokkal, oldalzsebbel és cipzárral is rendelkezik. Kényelmesen hordozható vállon vagy akár kézben is. Szigetelése egy speciális  zárt sejtű technológiával készült, a folyadék szivárgása esetén nem áll fenn a veszély, hogy mérgező penész keletkezzen. Bevásárlásra, családi piknikezésre vagy nyáron a strandra is használhatja.
A hűtőtáska Freez'Pack jégakkukkal hűthető, melyek meghosszabbítják a hűtő hatást. A jégakku több méretben is kapható, használat előtt mérettől függően 2-4 órával mélyhűtőbe kell helyezni. Étel, ital vagy gyógyszer hosszabb távú hűvösen tartására is alkalmas. Nem tartalmaz mérgező anyagot. Az akku könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 180 mm
  • Szélesség: 360 mm
  • Magasság: 360 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 29 l
  • Egyéb adatok: Befogadó képessége 8 x 1,5 literes palack Hűtőhatása 12 óra 40 perc Freez'Pack jégakkukkal /nem része a csomagnak/
  • Súly (kg.): 0.68

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz