Azonosító: 04064

Bosch GIM 60 L digitális lejtésmérő, vízmérték (0 601 076 300)

79.264 Ft
792
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
792
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GIM 60 L digitális lejtésmérő lézerpontosságú dőlésszögátvitelt biztosít hosszabb távolságra is. A vízmérték robusztus alumíniumból készült. Kijelzője folyadékkristályos, libellával felszerelt. A könnyebb leolvasás érdekében, ha fejjel lefelé fordul a készülék, akkor a kijelzőn automatikusan megfordulnak a számok. A biztos rögzítést az erős mágnesek és két tartószíj biztosítja. A vízmértéken található beépített pontlézer segítségével 30 m távolságig is mérhetünk. Rendelkezik "Hold" funkcióval, mely azt jelenti, hogy a mérési eredmény rögzíthető a kijelzőn, így azokon a helyeken is lehetséges lesz a mérés, ahol egyébként nem látszódna a kijelző. A "Copy" funkcióval pedig átmásolható pl. egy dőlésszög egyik helyről a másikra, illetve a tetszőleges dőlésszögnél nullázható is a kiírt érték, ezáltal több hasonló dőlésű tárgy egymáshoz viszonyított eltérése is könnyen kimutatható és mérhető. A Bosch vízmérték egyik végébe pontlézert építettek, melynek segítségével a szintek hosszabb távolságra is átvihetőek. A csomag tartalma: 1 x 9 V 6LR61 (blokk) akku, 2 x 1,5 V LR03 (AAA) akku, 2 rögzítőszíj és egy védőtáska, melyben biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a lejtésmérőt.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 600 mm
 • Szélesség: 27 mm
 • Magasság: 59 mm

Műszaki adatok

 • Lézerosztály: 2
 • Mérési tartomány: 0- 360°( 4 x 90°)
 • Mérési pontosság: ± 0,05°
 • Állványmenet: 1/4"
 • Tulajdonságok: Elektronika mérési pontossága 0°/90°: ± 0,05°
  Elektronika mérési pontossága 1–89° mellett: ± 0,2° 
  Libella mérési pontossága: ± 0,1°
  Munkatartománya (lézer): 30 m
  Lejtésmérés áramellátása: 1 x 9-V-6LR61
  Lézeres üzem áramellátása: 2 x 1,5-V-LR03
  Lejtésmérés üzemelési időtartama kb.: 300 óra
  Lézeres üzem üzemelési időtartama kb.: 20 óra
  Kikapcsolási automatika, kb.: 30 perc
  Lézertípus: 635 nm, < 1 mW
  Lézer hatótávolsága: 30 m
  Lézer szintezési pontossága: ± 0,5 mm/m
  Mértékegységek: °, %, mm/m
 • Súly (kg.): 0.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Védőtáska, 1 x 9 V 6LR61 (blokk) akku, 2 rögzítőszíj, 2 x 1,5 V LR03 (AAA) akku

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz