Azonosító: 04063

Bosch GAM 220 HF szögmérő (0 601 076 200)

72.500 Ft
725
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
725
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GAM 220 HF szögmérő robusztus alumíniumból készült, könnyen használható mérőműszer. Nélkülözhetetlen a leszabó és gérvágó készülékekhez. Egyszerű kezelését segítik az akusztikus hangjelzések, a memória- és számítási funkciók. A készülék két oldalán folyadékkristályos kijelző található. "Recall/Hold" gombok segítségével rögzíthetők a mért értékek és bármikor újra kiolvashatók. A mérőszár hossza 40 cm. A csomag tartalma: egy védőtáska, mellyel könnyen hordozhatóvá válik a szögmérő, egy szárhosszabbító, mellyel az egymástól távolabb eső síkok is mérhetővé válnak és a nehezen hozzáférhető helyeken is egyszerűbb lesz a mérés, továbbá 4 x 1,5 V LR6 (AA) elem. Az elemek élettartamának megőrzése érdekében automatikus kikapcsolási funkcióval van ellátva, mely kb. 5 perc után aktivizálódik.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 432 mm
 • Szélesség: 35 mm
 • Magasság: 61 mm

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: Elemes
 • Mérési tartomány: 0– 220°
 • Tulajdonságok: Mérési pontosság, szög: ± 0,1° 
  Mérési pontosság, libella: ± 0,05° 
  Szögszámítás pontossága: ± 0,1°
  Kikapcsolási automatika, kb.: 5 perc
  Beépített számolófunkció az egyszerű és kettős gérszögek pontos meghatározásához
 • Súly (kg.): 1.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Védőtáska, Szármeghosszabbító, 4 x 1,5 V LR6 (AA)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz