Azonosító: 04062

Bosch GLM 100 C lézeres távolságmérő (0 601 072 700)

81.620 Ft
816
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
816
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő, mely intelligens megoldás a mérési eredmények továbbítására és dokumentálására. Gyors és hatékony adatátvitelre képes Bluetooth és mikro-USB segítségével, továbbá alkalmas dokumentációs alkalmazások okostelefonokhoz és tabletekhez a GLM 100 C mérési eredményeinek kép formátumú közvetlen átviteléhez. Az adatfeldolgozás PC szoftverrel és alkalmazásokkal is lehetséges. Beépített dőlésmérési, közvetett hosszúsági és magasságmérési, felületi, időzítői és min./max.-mérési funkcióval van ellátva. Az utolsó 50 mért értéket képes automatikusan tárolni. A megvilágított és automatikusan forgó kijelzője révén precíz és egyszerű kezelhetőséget biztosít. A csomag tartalma: gyártói tanúsítvány, töltő, Mikro-USB kábel, védőtáska, mellyel könnyen szállíthatóvá válik a készülék.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 111 mm
 • Szélesség: 51 mm
 • Magasság: 30 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Li-Ion akku
 • Lézerosztály: 2
 • Mérési tartomány: 0,05 – 100 m
 • Mérési pontosság: +/- 0,2°; +/- 1,5 mm
 • Mérési idő: < 0,5 s
 • Max. mérési idő: 4 mp
 • Állványmenet: 1/4"
 • Tulajdonságok: Lejtésmérés mérési tartománya: 0 - 360° (4 x 90°) 
  Áramellátás: 1 x 3,7 V Li-ionos akku (1250 mAh)
  Kikapcsolási automatika: 5 perc
  Mértékegységek: m/cm/mm
  Memóriaértékek száma: 50 + 1
  Elem élettartama, kb. (egyedi mérés): 25.000 
  Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 54 
  Adatátvitel: Bluetooth© Classic, Bluetooth© Smart, USB 2.0 
  Támogatott Android eszközök: Android 2.3.x rendszerű vagy újabb okostelefonok, Android 3.x.x rendszerű vagy újabb táblagépek 
  Támogatott iOS eszközök: iPad (3. gen.), iPad (4. gen.),  iPad mini, iPhone 4S, iPhone 5 

 • Súly (kg.): 0.14

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Gyártói tanúsítvány, Töltő, Micro-USB kábel, Védőtáska

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz