Azonosító: 04061

Bosch GLM 80+R 60 lézeres távolságmérő (0601072301)

99.420 Ft
994
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
994
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GLM 80 távolságmérő, az R 60 alumínium mérőléccel együtt egy digitális lejtésmérőt alkot. A mérőléc 610 mm hosszú. Nem mindennapi megoldást kínál az gyors és egyszerű mérések elvégzéséhez. Egy lézeres távolságmérőt kombináltak egy lejtésmérővel, így a bonyolultabb mérések is sokkal egyszerűbben és gyorsabban elvégezhetőek lesznek a segítségével. A készülékkel akár 80 méteres távolság is mérhető. A mért távolságból képes térfogat, terület, illetve szinusz vagy koszinusz tétel segítségével közvetett magasság vagy hossz kiszámítására. Alkalmas még késleltetett mérésre, illetve falfelületek gyors összeadó mérésére is. Ez utóbbi funkció segítségével több fal teljes területe akár tízszer gyorsabban kiszámítható, mint egy zsebszámológéppel. Az utolsó 20 mért adatot memorizálni tudja a készülék, a későbbi adat felhasználás érdekében. Kiválóan alkalmas szobafestők, dekoratőrök, burkolók vagy száraz falazatot készítők számára is. Automatikusan forgó és megvilágított kijelzője könnyen leolvasható. Beépített dőlésméréssel rendelkezik. A lítium-ion technológia révén akár 25.000 mérés végezhető el egy töltés után. Az akku szabványos mikro-USB csatlakozón keresztül tölthető. A töltési idő kb. 3 óra.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 111 mm
 • Szélesség: 51 mm
 • Magasság: 30 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Li-Ion akku
 • Lézerosztály: 2
 • Mérési tartomány: 0,05 – 80 m
 • Mérési pontosság: ± 1,5 mm
 • Mérési idő: < 0,5 s
 • Max. mérési idő: 4 mp
 • Tulajdonságok: Áramellátás: 1 x 3,7 V Li-ionos akku (1250 mAh)
  Kikapcsolási automatika: 5 perc 
  Mértékegységek: m/cm/mm
  Memóriaértékek száma: 20 + 1
 • Súly (kg.): 0.74

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Töltő, R 60 Professional mérősín, Védőtáska

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz