Azonosító: 04055

Bosch LR 1 G lézervevő (0 601 069 700)

52.410 Ft
524
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
524
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch LR 1G lézervevő bel- és kültéren is egyaránt használható vevő, melynek zöld lézere 150 méter hatótávolságig mér. A GLR 300 HVG forgólézerrel együtt használható. A tetején elhelyezett mágnesek segítségével könnyen tudjuk rögzíteni a fémszerkezetekhez. Mindig függőlegesen lehet tartani a vevőegységet a libella segítségével. Mindkét oldalán elhelyezett kijelző mutatja a lézersugár helyzetét, továbbá hangjelzéssel is tájékoztat. Két méréspontossági fokozattal és három fokozatú hangszóróval rendelkezik. A termékhez tartozó univerzális tartó megkönnyíti a lézervevő rögzítését a mérőlécekhez. Strapabíró gumibevonattal van ellátva. Az akku élettartamának megóvása érdekében a készülék automatikusan kikapcsol, ha nem használják 5- 8 perc után.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Mérési tartomány: 0- 150 m
 • Mérési pontosság: ± 1 mm/± 3 mm
 • Tulajdonságok: Vevő hatótávolság: 0 – 150 m
  Áramellátás: 1 x 9 V 6LR61 egység
  Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 65 
  Mérési pontosság (finom/durva): ± 1 mm/± 3 mm
  Kikapcsolási automatika: 5- 8 perc
 • Súly (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Tartó, 1 x 9 V 6LR61 (blokk) akku

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz