Azonosító: 04049

Bosch GPL 5 pontlézer (0 601 066 200)

65.930 Ft
1318
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1318
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GPL 5 pontlézer egyszerű és pontos készülék, mely ideális a beltéren végzett munkákhoz. 5 egymásra merőleges pontot vetít ki, függőlegesen és vízszintesen. Alkalmas derékszögek és referenciapontok precíz átjelölésére, átvetítésére padlóról a mennyezetre vagy az egyik falról a másikra. A rendkívül kompakt mérete miatt könnyen kezelhető,elfér a zsebben vagy övtáskában. A hozzá tartozó univerzális tartó segítségével különféle rögzítési lehetőségeket biztosít. Illeszkedik a legtöbb műszerállványra és a beépített mágnes segítségével könnyedén rögzíthető a fémszerkezetekre is. Hatótávolsága 30 m. A csomag tartalma: multifunkcionális tartó, 3 x 1,5 V-os elemek és egy védőtáska a könnyebb szállítás érdekében.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 104 mm
 • Szélesség: 40 mm
 • Magasság: 80 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Lézerosztály: 2
 • Állványmenet: 1/4", 5/8"
 • Tulajdonságok: Munkaterület: 30 m
  Önszintezési tartomány: ± 5° hossztengely, ± 3° keresztirányú tengely 
  Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 5X 
  Fénysugárátmérő: 5 mm a készüléknél
  Kivetítés: 5 pont
 • Súly (kg.): 0.295

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: Rendkívül kompakt 5 pontos lézer a derékszögek egyszerű átviteléhez

Tartalma

 • Csomag tartalma: Multifunkcionális tartó Védőtáska 3 x 1,5 V-os elemek

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz