Azonosító: 04039

Bosch GLL 3-80 P multifunkcionális vonallézer, állványos (0 601 063 306)

149.400 Ft
1494
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1494
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GLL 3-80 P beltéri vonallézer nagy munkaterületen alkalmazható, LR 2 Professional lézervevővel 80 m, lézervevő nélkül 40 m-es a precízen kijelölhető munkatartomány. A vonallézer igen hatékonyan használható, egyidejűleg vetít ki 360°-ban két egymásra merőleges függőleges és egy vízszintes síkot. Így a szintezési, jelölési és beállítási munkák az egész helyiségben egyetlen készülék segítségével elvégezhetők A függőleges és vízszintes lézerfény egymástól függetlenül ki és bekapcsolható. Az önszintezés 4 másodperc alatt  ±4°. A Bosch GLL 3-80 P vonallézer kiválóan alkalmas különböző beltéri munkálatok elősegítésére pl: álmennyezetek, könnyűszerkezetes falak kitűzésére, hidegburkolásnál. A készülék stabil, erős felépítésű, egyszerűen kezelhető. Tartozékként szállítjuk az állványt, piros lézercéltáblát, az L-BOXX betétet és a 4 db 1,5 V LR6 (AA) elemet. Praktikus védőtáskában elhelyezve.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 159 mm
 • Szélesség: 75 mm
 • Magasság: 141 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 640 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Elemes
 • Lézerosztály: 2
 • Mérési pontosság: ± 0,2 mm/m
 • Állványmenet: 1/4", 5/8"
 • Tulajdonságok: Munkaterület vevővel 80 m átmérőben  
  Munkatartomány vevő nélkül 40 m átmérőben 
  Munkaterület céltáblával 20 m 
  Önszintezési tartomány ± 4° 
  IP 54 por és fröccsenő víz elleni védelem  
  Üzemidő maximum 18 óra (1 vonalas üzemmódban)   
  Kivetítés 3 x 360° vonal
 • Súly (kg.): 2.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: Multifunkciós vonallézer beltéri alkalmazáshoz.

Tartalma

 • Csomag tartalma: BS 150 Professional állvány, Lézer céltábla, L-BOXX betét készülékhez, Védőtáska, 4 x 1,5 V LR6 (AA) elem

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz