Azonosító: 04036

Bosch GLL 2-50 keresztvonalas szintezőlézer, állványos (0 601 063 105)

76.190 Ft
761
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
761
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GLL 2-50 keresztvonalas szintezőlézerrel gyors, pontos a munkavégzés kézi beállítás nélkül, automatikus önszintezéssel néhány másodperc alatt. Keresztvonalak, vízszintes és függőleges egyedi vonal kibocsátása az inga-vonallézer által, a pontos beállításhoz a készülék tetején található üzemmód választóval. A készülék világos lézerdiódákkal felszerelt, amelyek különösen jól látható lézervonalat eredményeznek, akár 20 méteres munkatartományban lézervevő nélkül. A Bosch GLL 2-50 keresztvonalas szintezőlézer rendkívül precíz, ±3 mm a pontossága 10 m távolságon belül. Az LR 2 Professional (opcionális) lézervevővel a munkaterület 50 méterre növelhető. Az inga reteszelhető, ezért a dőlt vonalak is kivetíthetők. A vonallézer a normál állványokhoz használható, beépített ¼"-os menettel gyártott. A Softgrip lágyfogantyú biztosítja a csúszásmentes, stabil egykezes fogást és véd a lökésszerű terheléstől. A szintezőlézer egyszerűen kezelhető, 3 db 1,5 V LR6 (AA) elemmel működik. Az ingareteszelés lehetővé teszi a biztonságos szállítást, amely praktikus védőtáskában történik. A Bosch GLL 2-50 keresztvonalas szintezőlézer tartozékaként szállítunk egy lézer céltáblát, állványt, L-BOXX betétet, beállítótárcsát és a 3 db 1,5 V elemet.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 118 mm
 • Szélesség: 57 mm
 • Magasság: 89 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Elemes
 • Lézerosztály: 2
 • Állványmenet: 1/4"
 • Tulajdonságok:
  Üzemi hőmérséklet: -20 – 50 °C 
  Tárolási hőmérséklet: -20 – 70 °C 
  Munkaterület vevővel: 50 m 
  Munkatartomány vevő nélkül: 20 m 
  Önszintezési tartomány ± 4° 
  IP 54 por és fröccsenő víz elleni védelem 
  Üzemidő maximum 20 óra 
  2 vonalas kivetítés 

 • Súly (kg.): 0.45

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: Építőiparban alkalmas pl: hidegburkolatok felrakása, válaszfal felhúzás, vagy lépcsőkorlátok beállításának megjelölésére....

Tartalma

 • Csomag tartalma: Lézer céltábla, állvány BS 150 Professional, L-BOXX betét, beállítótárcsa, védőtáska, 3 x 1,5 V LR6 (AA) elem

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz