Azonosító: 04031

Bosch GTL3 csempelézer (0 601 015 200)

51.130 Ft
511
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
511
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GTL3 csempelézer két 90°-os lézervonalat és egy 45°-os lézervonalat vetít ki. Segítségével a fali és padlócsempék precízen és gyorsan beigazíthatók és lefektethetők. Nagyfokú a csempelézer pontossága, 0,2 mm/m. Beltéri használatra javasolt, piros színű lézervonalai jól láthatók. A 4 darab 1,5 V-os elemmel az üzemideje maximum 18 óra a 2 vonalas üzemmódban. Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, az elemfogyasztás csökkentése érdekében. A Bosch GTL3 csempelézer a beállító lemezével stabilan tartható akár egyenetlen talajon végzett munkákhoz vagy fali rögzítéshez is. A lézer tartozéka még a beállítótárcsa és a lézer céltábla. Az optimális kezelhetőséget segíti elő a kompakt és könnyű kialakítás. Praktikus védőtáskában szállítjuk.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 102 mm
 • Szélesség: 157 mm
 • Magasság: 98 mm

Műszaki adatok

 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Elemes
 • Lézerosztály: 2
 • Tulajdonságok: Munkaterület céltáblával: 20 m 
  Szögpontosság (0-90° szög között): ± 0,2 mm/m
  Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 54  
  Üzemidő max. 18 óra 2 vonalas üzemmódban    
  3 vonalas kivetítés
 • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: Hidegburkolatok készítésénél

Tartalma

 • Csomag tartalma: Beállítótárcsa, Lézer céltábla, Védőtáska, 4 x 1,5 V-os elemek

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz