Azonosító: 04025

Bosch D-tect 150 SV falszkenner (0 601 010 008)

238.740 Ft
2387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch D-tect 150 SV falszkenner (keresőműszer) egyszerűen kezelhető, megbízhatóan meghatározza a tárgyak helyét a nedves betonban is. Az ultraszéles radarérzékelő milliméteres pontossággal megtalálja a falban a vas vagy nemvasfémeket, feszültség alatt álló vezetékeket, fa alapszerkezeteket, vagy akár a műanyag csövek helyzetét. A keresőműszer a padló- és falfűtések precíz helymeghatározására is alkalmas. ​Maximális érzékelési mélysége 150 mm, a mérés pontossága ±5 mm. A Bosch D-tect 150 falszkenner megbízhatóan kijelzi a pontos anyagtulajdonságokat. A tárgy mélységének megjelenítése lehetővé teszi a betonátfedések egyszerű meghatározását. A jelnézet (Signal View/SV) még pontosabban mutatja a különösen szorosan egymás mellett található tárgyakat is. A Bosch D-tech 150 SV-t nem kell kalibrálni. A betonvasak keresésének specialistája, három üzemmóddal a betonhoz. A legjobb helymeghatározási teljesítményt, hét különböző mód teszi lehetővé:
1. Univerzális üzemmód betonhoz, minden fajta anyagot érzékel betonban és építőkövekben, legfeljebb 80 mm mélységig alkalmazható.
2. Speciális üzemmód a nedves betonhoz. Már néhány nappal az öntés után is használható a betonvasak helymeghatározására 6 mm átmérőtől, legfeljebb 60 mm mélységig.
3. Speciális üzemmód a mélyen fekvő tárgyakhoz betonban (>80 mm). 150 mm helymeghatározási mélység érhető el. Tökéletes pl: építésvezetők és építészeti felügyelők számára. 
4. Felületfűtés üzemmód amely a padló- és falfűtés összetett rétegeiben is észleli a műanyag csöveket.
5. Szárazépítés üzemmódban a fa alapszerkezeteket és fémcsöveket érzékelik a szárazépítészeti falakban.
6. Speciális üzemmód a fémobjektumok kereséséhez, csak vasak, nemvasfémek, valamint elektromos vezetékek helymeghatározására alkalmas.
7. Signal View üzemmód a grafikus jelmegjelenítéshez, minden objektumhoz és anyaghoz, minden építőanyagban. 
A kijelzőn leolvasható a tárgy középvonala és szélei is, illetve hogy milyen mélyen helyezkedik el. A keresőműszer kijelzi a maximálisan engedélyezett fúrási mélységet is, így optimális a fúrásbiztonság. A készüléket nem kell kalibrálni. A grafikus kijelzés leegyszerűsíti a mérési eredmények leolvasását a nagyméretű digitális kijelzőn. A Ruler View funkció segítségével meghatározható a tárgyak távolsága és helyük milliméterpontos jelölése a falon.  A kikapcsolási automatika 5 perces. Az ergonomikusan kialakított fogantyú a biztosabb és kényelmesebb, csúszásmentes fogást teszi lehetővé. A Bosch D-tect 150 SV falszkenner 4 db 1,5 V-os elemmel működik. Praktikus védőtáskában szállítjuk. 

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 220 mm
 • Szélesség: 97 mm
 • Magasság: 120 mm

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: Elemes
 • Mérési tartomány: 150 mm
 • Mérési pontosság: ± 5 mm
 • Tulajdonságok: Max. helymeghatározási mélység: 150 mm-ben 
  Kikapcsolási automatika, kb.: 5 min
  Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 54 
  Kiegészítő funkció: Kijelző nézet, megbízható mérések nedves betonban
  Áramellátás: 4 x 1,5-V-LR6 (AA) 
 • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális
 • Alkalmazási területek: Különböző tárgyak nehéz környezetekben történő keresésének specialistája.
  Műanyag csövek, vas és vastartalmú fémek, színesfémek, feszültség alatt álló vezetékek felderítése.

Tartalma

 • Csomag tartalma: Védőtáska, 4 x 1,5 V-os elem

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz