Azonosító: 04021

Tartályos PB-gáz - fűtéshez, melegítéshez, főzéshez

Átirányítás új böngészőlapon a www.primaenergia.hu weboldalra

A Prímaenergia Zrt. tartályos gázszolgáltatása a földgázvezetékektől távol eső helyeken is elérhető. Olyan felhasználók számára ideális megoldás a tartály telepítése, akik a háztartási mennyiségnél többet fogyasztanak, és fontos számukra, hogy mindig megfelelő készlet álljon rendelkezésre.

A tartályos PB-gáz előnyei a magas fűtőérték, kényelmes, biztonságos, rövid idő alatt kiépíthető, gazdaságos energiaellátás az ország bármely részén.

A lakossági felhasználás pl: családi és társas házak, nyaralók, stb… esetében biztosítja a fűtést, melegvíz-ellátást, főzést, medencefűtést.

A mezőgazdasági felhasználás pl.: terményszárítás; tartályos és mobil szárítók. Melegházak esetében biztosítja a szárítást, fűtést, melegvíz-ellátást.

Az állattenyésztés területén pl.: baromfi telepek, disznófarmok, tehenészetek, nyúltenyésztek, stb… fűtését és melegvíz-ellátását.

Az ipari felhasználáskor pl.: lángvágás, aszfaltterítés, tetőszigetelés, kerámia ipar, stb…

A vendéglátásban pl.: wellness szállók, erdei szállók, panziók, vendéglők, éttermek, kifőzdék, büfék, kempingek, időszakos üzemeltetésű vendéglátó egységek, stb…

A targoncák üzemeltetése pl.: motorikus gáz töltőállomások.

A tartályos PB-gáz a meglévő fűtési rendszerhez, a napjainkban kapható gázüzemű berendezésekhez egyszerűen csatlakoztatható, általában egy fúvókacsere, és beállítás elegendő.

Leggyakrabban a 3 és 5 köbméteres kiszerelést használják, de az ipari fogyasztók és települések gázigénye nagyobb tartályokkal, vagy tartálycsoportokkal is kiszolgálható. Igény szerint 10, 25, 40 és 63 köbméteres tárolók is telepíthetők.

Az utántöltést telefonon lehet megrendelni, de olyan kiegészítő számláló is beszerelhető, amely a szolgáltató központjába továbbítja az adatokat, és jelzi, ha fogytán a tartály készlete. Ekkor a diszpécser figyelmezteti a felhasználót, hogy egyeztessenek az utántöltésről.

A termék egyelőre nem rendelhető a PrimaNet.hu szakáruházunkból!

Amennyiben szeretne vásárolni belőle, kérjük kattintson a GÁZRENDELÉS gombra, majd válassza az Ajánlatot kérek opciót.
Amennyiben ön már a Prímaenergia Zrt. partnere, adja le rendelését a megszokott módon.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Tartalma

  • Gáztípus: PB-gáz

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz