Azonosító: 04020

PB-gáz palackcsoport - kis kapacitású gáztartály

Átirányítás új böngészőlapon a www.primaenergia.hu weboldalra
0
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Korábban a PB-gázfogyasztó csak két lehetőség közül választhatott: vagy gyakori palackcserével fedezte energiaszükségletét, vagy tartályt telepíttetett. A felhasználók igényeihez igazodva újszerű megoldást fejlesztett ki a Prímaenergia Zrt.

A palackcsoport azoknak ideális, akik több gázt fogyasztanak, mint kb. 40 kg/hó, de nem annyit, hogy megérné tartályos megoldásra váltani.
A rendszer több, egyenként 25 kilogrammos palack sorba kötését jelenti, így 50 vagy 100 kilogramm PB-gázt is tárolhatnak 2 vagy 4 palackos rendszerekben. A palackokat magasnyomású tömlők kötik össze, ezek egy váltószelepben futnak össze, amely lehet automata, vagy kézi vezérlésű. Erről a pontról vezetik el a gázt a fogyasztóhoz. A váltószelep gondoskodik arról, hogy ne legyen gázkimaradás akkor sem, ha az egyik palackcsoportból éppen kifogy a PB-gáz.

A megoldás gazdasági előnye, hogy nem kell egy telepített eszköz bérleti díját megfizetni, valamint a cseretelepre sem kell elmenni, az elfogyasztott mennyiség pótlását telefonon megrendelhetik, és 24 órán belül házhoz is szállítja a PrímaGázfutár.

A termék egyelőre nem rendelhető a PrimaNet.hu szakáruházunkból!

Amennyiben szeretne vásárolni belőle, kérjük kattintson az ÉRDEKLŐDÉS gombra, majd válassza az Ajánlatot kérek opciót.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartalma

  • Gáztípus: PB-gáz

Prímaenergia

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz