Azonosító: 04017

Gastro Maxi PB-gázpalack 23 kg - sütéshez, főzéshez, HORECA területre - gáztöltet

0
értékelés alapján
16.520 Ft
165
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
Átirányítás új böngészőlapon a
www.primaenergia.hu weboldalra
165
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

 

 

Akár palackkal együtt is! A palacktest ára: 49.990 Ft

A ​Gastro Maxi 23 kg-os PB-gázpalack, gyorscsatlakozóval felszerelve. Kerti programokhoz, sütéshez, főzéshez ajánlott, ha nagyobb vendégsereget kell kiszolgálni, vagy hosszabb ideig működtetik folyamatosan a berendezéseket például fesztiválokon, többnapos rendezvényeken. Ajánljuk büféket, gyorséttermeket üzemeltető vállalkozások részére is. A nagyobb méret miatt nem kell gyakran cserélni. A csere gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb a gyorscsatlakozóval.​

 

 

A PB-gáz előnyei:
- a gázpalack mobil energia;
- a földgázénál 2,5-szer magasabb a fűtőértéke;
- precízen szabályozható a hőmérséklete;
- stabil a minősége;
- tiszta, korommentes égés;
- környezetkímélő;

 

 

 

 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 330 mm
  • Magasság: 820 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium ötvözet
  • Falvastagság: 4 mm
  • Gáztöltet súly: 23 kg
  • Súly (kg.): 11.4

Tartalma

  • Gáztípus: PB-gázpalack
Prímaenergia

Prímaenergia

A Prímaenergia Zrt. a cseppfolyós propán és bután gázkeverék (a PB-gáz) valamint a tiszta propán legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi forgalmazója. Tevékenységi területünk a palackos gáz és az autógáz forgalmazása viszonteladókon keresztül illetve a tartályos- valamint motorikus palackot használók közvetlen ellátása. A tartályos felhasználók egy része az ún. falugáz tartályparkokhoz (településellátás) csatlakozó vezetékhálózatokról kap ellátást. 

A PB-gázt a háztartási, az ipari, és a mezőgazdasági felhasználók többféle célra alkalmazzák, így elsősorban főzésre, fűtésre illetve motorok üzemanyagaként, mezőgazdasági és technológiai célokra. A forgalmazott gázt cégünk nagyobb részt hazai forrásból a MOL-tól, kisebb részben importból szerzi be. 

Társaságunk tevékenysége elsősorban a forgalmazott gáz beszerzésére, tárolására, különböző típusú nyomástartó edénybe (gáztartály, palackok) történő töltésére, illetve a közvetlen és közvetett értékesítésére terjed ki. Emellett gázpalack tartozékok is megtalálhatók a kínálatunkban.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz