2x SuperShop pont
 

Azonosító: 03917

Campingaz Pink Daisy Shopping 15 hűtőtáska

5.530 Ft
4.977 Ft
Megtakarítás: 553 Ft
db

Tűnjön ki a tömegből a Pink Daisy különböző méretű és formájú hűtőtáskáival!
A Pink Daisy Shopping hűtőtáska nagy központi nyílással (500 mm hosszú), alul összecsukható funkcióval és két fogantyúval rendelkezik. Alkalmas kirándulásokhoz vagy bevásárláshoz is egyaránt.
A hűtőtáska Freez'Pack jégakkukkal hűthető, melyek meghosszabbítják a hűtő hatást. A jégakku több méretben is kapható, használat előtt mérettől függően 2-4 órával mélyhűtőbe kell helyezni. Étel, ital vagy gyógyszer hosszabb távú hűvösen tartására is alkalmas. Nem tartalmaz mérgező anyagot. Könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 185 mm
  • Szélesség: 360 mm
  • Magasság: 300 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 15 l
  • Egyéb adatok: Befogadó képessége: 5 x 1,5 l-es palack Hűtő hatása: 10 óra 30 perc Freez'Pack jégakkukkal /nem része a csomagnak/
  • Súly (kg.): 0.39

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz