Azonosító: 03606

Bosch Diamond for Hard Ceramics gyémánt körkivágó 64 mm (2608580314)

19.810 Ft
198
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
198
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.03.14. 0:00 – 2018.03.18. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

A Bosch Diamond for Hard Ceramics gyémánt körkivágók kiválóan használhatók a kemény csempében történő, tiszta furatok készítésére. Power-Change adaptertechnológiával készült, a körkivágók szerszám nélküli, egyszerű és gyors cseréjéért. A vékony vágóélek biztosítják a gyors és tiszta vágást. Speciális oldalnyílásokkal rendelkezik a fúrómagok egyszerű eltávolításához. A gyémánt körkivágó átmérője 64 mm, 2 1/2". A kemény csempében készített furatoknál nem elég a jól megválasztott tartozék, fontos a helyes kezelés is. Például a használat csak akkus géppel történjen. A fúrás csak folyamatos vízhűtéssel (víznyomó palack használata)! Az öntapadó központosító eszköz segíti a csempesérülések elkerülését. A gyémánt körkivágó csak csempéhez alkalmazható! A vágási minőség függ a helyes fordulatszámtól és a hűtéstől.
A tartós, időtálló tartozékokat profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 64 mm

Műszaki adatok

  • Munkahossz: 51 mm
  • Csatlakozó méret: 2 1/2"
  • Súly (kg.): 0

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz