Azonosító: 03299

E/4543 Express forrasztó 17 mm

9.990 Ft
db

Az ​E/4543 Express forrasztó nagy teljesítményű, koncentrált lánggal működő alap égőszár. A teljes hossza 155 mm. A gázfogyasztása 210 g/h. 
Rézcső lágyforrasztás Ø 50 mm
Rézcső keményforrasztás Ø 18 mm
Acél vagy rézkábel Ø 12 mm
Acél profil  20 x 20 mm. 
A termék használata ajánlott a barkácsolók számára is.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 17 mm
  • Hosszúság: 155 mm

Műszaki adatok

  • Gáztípus: PB-gáz
  • Gázfogyasztás: 210 g/h
  • Súly (kg.): 0.12

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, így fontos a légutánpótlás!

Express

A Guilbert Express 1905-ben alakult francia cég, mely forrasztó berendezésekre szakosodott. Egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát. Az első szabadalmat Guilbert Leo vezette be a piacra. E szabadalmak száma évről évre csak nőtt, melyek megkönnyítették a felhasználók életét. Az Express márkájú termékeket számos szakember tudja hasznosítani igen változatos tevékenységi ágazatokban. (építőipar, mezőgazdaság) A termékek több, mint harminc országban, öt kontinensen jelen vannak. Minden országban sikerült alkalmazkodni a sajátos nemzeti előírásokhoz (gázpalack csatlakozó , szabályozók stb.)  Figyelem, megértés és innováció. Ez a 3 szó az alapja a Guilbert Express sikerének.

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz